Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VIDIO SAM PATIKE NA ULICI I ZETA U JARKU” Povrijeđeni muškarac ispričao sve detalje UŽASA NA PUTU

Hronika
Autor:

Foto: B.J./RAS Srbija

U subotu ujutro na putu Niš-Doljevac u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao je 50-godišnji Ekrem, dok je njegov sin Kristijan zadobio teške povrede ekstremiteta. Deda Nezir Alimanović ima lakše povrede, ali kaže da to što je video, nikako ne može da zaboravi.

U blizini Niša, zbog kvara na automobilu, zaustavili su se kraj puta Nezir, njegov zet i unuk. Pokušali su da gurajući startuju automobil.

– Nismo mogli da upalimo, a ovog koji je naišao na nas nismo ni vidjeli, samo sam čuo kada je moj zet rekao: “Kristijane”. Poslije toga sam pao – prisjeća se Nezir.

Na mjesto nesreće, kako kaže, prvo je došla policija.

– Nisu mogli da priđu zbog jarka koji je bio uz put. Video sam sinovljeve razbacane patike, dok je zet Ekrem ležao u jarku. Počeo sam da plačem i kukam! Ekrem je ležao nepomično sa savijenom nogom i sav u krvi! Počeo sam da ga dozivam: “Ekreme, zete, Ekreme, zete”, ali mi nije odgovarao – kaže nesrećni Alimanović.

Nažalost, Ekrem je na licu mjesta ostao mrtav, dok je njegov sin zadobio teške povrede.

– On je ostao u bolnici, operisan je, a noga mu je u gipsu – rekao je Nezir.

Kaže da je doživeo tešku tragediju koju neće moći da zaboravi.

– Bolje da sam ja otišao nego moj zet! Moje vrijeme je prošlo – govori Nezir drhtavim glasom.

Inače, vozač BMW koji je naletio na zaustavljeno vozilo pored puta uhapšen je i biće priveden Višem javnom tužilaštvu. On je vozio sa 2,8 promila alkohola, prešao u lijevu stranu i direktno se sudario sa parkiranim vozilom. Morali su da intervenišu i vatrogasci, kako bi došli do tijela nastradalog Ekrema.

– Ubio je mog tasta, a šurjak mi je teško povrijeđen: noga, pršljenovi, kičma, vrat, leđa. Doktori su nam rekli da su mu šanse 50:50 da prohoda – ispričao je Frenad Kurtić, piše Pink.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO