Hronika

Vijori se crni barjak na školi: Tijelo tinejdžerke koja je pronađena mrtva poslato na obdukciju, poznanici kažu da je imala težak život

Crni barjak danas se viori na Srednjoj medicinskoj školi u Subotici u koju je išla sedamanestogodišnja djevojčica koja je juče pronađena mrtva. Kako se sumnja tinejedžerka, koja je živjela u hraniteljskoj porodici, najvjerovatnije je počinila samoubistvo, međutim to tek treba da potvrdi obdukcija.

Vijori se crni barjak na školi: Tijelo tinejdžerke koja je pronađena mrtva poslato na obdukciju, poznanici kažu da je imala težak život
FOTO: BILJANA VUČKOVIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RAS SRBIJA

U Srednjoj medicinskoj školi u Subotici, na kojoj se vijori crni barjak zbog tragedije, kažu da čim se čulo za njen nestanak svi njeni školski drugari odmah su krenuli u potragu za njom.

Nažalost, nakon četiri dana potrage, tijelo djevojčice pronađeno je pored puta u blizini škole.

Kako pojedini beogradski mediji navode, i majka nesrećne djevojčice sebi je prije nekoliko godina oduzela život, a o tinejdžerki je brinula hraniteljska porodica jer otac nije imao uslova da bude kod njega.

Pročitajte još

Tijelo je odnijeto na obdukciju u Novi Sad. Istraga nadležnih će dati bar neke konkretne odgovore.

Slučaj je sam po sebi vrlo kompleksan jer se radi o djetetu koje je promijenilo dvije hraniteljske porodice, javno govorilo o tome da sebe vidi “dva metra ispod zemlje” – te se postavlja pitanje da li je ova tragedija mogla biti spriječena?

Poznanici kažu da je ona i ranije imala suicidne misli, o čemu je i govorila na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok, te da se liječila na dječijoj psihijatriji.

Tinejdžerka je nestala u petak u prepodnevnim časovima, a istog dana njen mobilni telefon je lociran u blizini tehničke škole “Ivan Sarić”, koja se nalazi u samom centru grada, piše Blic.

Prihvati notifikacije