Zabava

VIKAO I VRIJEĐAO POLICAJCE Detalji drame koju je napravio sin Miroslava Ilića

Sin pjevača Miroslava Ilića, Marko Ilić napravio je incident u zgradi u kojoj živi na Novom Beogradu u noći između petka i subote.

VIKAO I VRIJEĐAO POLICAJCE Detalji drame koju je napravio sin Miroslava Ilića
FOTO: RAS SRBIJA

Blic sada otkriva nove detalje drame koja se satima odigrala ispred njegovog stana i u hodniku, a u sve se u jednom trenutku umiješao i sam pjevač, Markov otac, Miroslav Ilić.

Marko Ilić je, naime, u noći između petka i subote pravio nesnosnu buku u stanu zbog čega su ga komšije prijavile policiji. On je isprva lupao komšiji na vrata, a policajce koji su došli na uvid je vrijeđao i nije im dao da ga legitimišu.

Otvorio je vrata policajcima, ali nije htio da im preda ličnu kartu. Vrijeđao ih je i govorio da ne mogu da uđu u njegov stan zato što je njegovo vlasništvo. Na lice mjesta došao je i njegov otac Miroslav Ilić nakon čega se smirio i dao je ličnu kartu – objašnjava upućen izvor.

Kako se dalje saznaje, Miroslav Ilić je patroli koja se našla na licu mjesta rekao da se njegov sin tako ponaša zbog uticaja pića.

Zbog buke i vrijeđanja policajca Marko Ilić će dobiti dvije prekršajne prijave.

Prema članu 22 zakona o javnom redu i miru zbog prekršaja vrijeđanja službenog lica u vršenju službene dužnosti kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana.

Sinu pjevača prijeti prekršajna prijava i zbog narušavanja javnog reda i mira ili stvaranje uznemirenja građana svađom ili vikom. Za ovaj prekršaj prijeti novčana kazna od 5 do 20 hiljada dinara.