Banjaluka

Vikend prepun sporta i zabave u Banjaluci: Budite spremni na čekanja i gužve, u OVIM ULICAMA NEĆE BITI SAOBRAĆAJA

Zbog više sportskih i zabavnih događanja u Banjaluci, ovog vikenda biće izmjena u saobraćaju.

Vikend prepun sporta i zabave u Banjaluci: Budite spremni na čekanja i gužve, u OVIM ULICAMA NEĆE BITI SAOBRAĆAJA
FOTO: SERGEJ ĆUKOVIČ/GRAD BANJALUKA

Počeo je “Moto fest Banjaluka 2024” zbog čega će do nedjelje u podne biće obustavljen saobraćaj u dijelu Ulice Teodora Kolokotronisa. Radi se o dionici od raskrsnice sa Ulicom Đure Daničića do raskrsnice sa kružnim tokom (pješački semafor kod Tržnice).

Takođe, zbog Svjetskog prvenstva u raftingu, na lokaciji Bijeli buk danas će biti obustavljen saobraćaj od 10 do 17 časova, a na lokaciji kanjona Tijesno potpuna obustava sabraćaja biće sutra od 9 do 19 časova.

Za to vrijeme saobraćaj će biti preusmjeren na putni pravac Banjaluka- Čađavica -Mrkonjić Grad. Obustava saobraćaja neće se odnositi na vozila hitnih službi, kao ni na autobuse prigradskog saobraćaja koji saobraćaju na relaciji Banjaluka – Bočac i Banjaluka – Agino Selo.

Pročitajte još

Saobraćaj će biti obustavljen i zbog tradicionalne sportske manifestacije „Run&MoreWeekend“ u sklopu koje će biti održana polumaratonska trka u Banjaluci. Zato će sutra od 9 do 11 časova biti obustavljen saobraćaj u dijelu ulice Olimpijskih pobjednika, od 17 do 22 časova u dijelovima ulica Olimpijskih pobjednika, a od 19 do 22 časa u dijelovima ulica Kralja Petra I Karađorđevića, Srpska, Vuka Karadžića, Vidovdanska, Aleja svetog Save.

U nedjelju će saobraćaj biti obustavljen od 7 do 11 časova u dijelovima ulica Olimpijskih pobjednika, Gundulićeva, Gavre Vučkovića Majke Jugovića, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića, cara Lazara, Patra, Teodora Kolokotronisa, Zdravka Čelara, Kralja Petra I Karađorđevića, dr Mladena Stojanovića, Jovana Dučića, srpskih pilota Milana Radmana, Prvog krajiškog korpusa, kralja Petra II, Vuka Karadžića, Aleji Svetog Save od kružnog toka sa Gundulićevom, Kninskoj, Marije Bursać.

Za to vrijeme linijama javnog prevoza biće izmjenjene.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu