Društvo

"VIRUS JE OTJELOTVORENJE ĐAVOLA" Dr Goran Belojević ponovo šokira izjavama, po ovome ćemo ga pamtiti

Ovaj virus je otjelotvorenjem đavola - rekao je profesor Medicinskog fakulteta dr Goran Belojević.

"VIRUS JE OTJELOTVORENJE ĐAVOLA" Dr Goran Belojević ponovo šokira izjavama, po ovome ćemo ga pamtiti
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Goran Belojević kaže da kovid-19 spada u zarazne bolesti koje se prenose vazduhom, tako da je sahranjivanje potpuno isto kao sa variolom verom

– Pokojnik mora da ide u limeni kovčeg. Svi koji imaju dijagnozu U07.1 ili U07.2 moraju odmah, što prije bez mnogo nošenja leša da budu stavljeni u limeni kovčeg, poslije toga mora da idu u drveni kovčeg – rekao je profesor Medicinskog fakulteta poznat pod nadimkom “doktor Maserati” za Kurir.

Belojević je rekao da je sada “vrijeme smrti” i da se svi moramo prilagoditi određenim situacijama.”

Pročitajte još

“Skromno hvaljenje”

Ipak, ovo nije prva izjava našeg ljekara koja je dnekle izazvala kontroverze u javnosti. Nadimak je dobio po svom automobilu marke “maserati”.

Tako, ovaj ljekar mnoge je šokirao, ali i nasmijao kada je u jednoj emisiji pričajući o korona virusu, potpuno “slučajno” pomenuo da vozi ovaj skupoceni automobil. Zbog svog “skromnog hvaljenja” ovaj ljekar je i dobio nadimak “doktor Maserati”.

Osim ove izjave, javnost je uzburkao i kada je rekao da jedna tableta probiotika na dan štiti od novog virusa i da tada nije potrebno uzmati vitamin C. Ovu teoriju nije potvrdio nijedan od njegovih kolega. Profesor je rekao da i sam primjenjuje ovaj recept i toliko je ubijeđen u svoju teoriju da je obećao da se neće razboliti od kovida i da će tako dokazati ono što govori.

Vizir ili maska

Dr Belojević je takođe govorio i o tome da su viziri bolji od maski jer štite oči koji su takođe portal do našeg tijela za virus, dok to maska ne štiti, a naglasio je i da su viziri praktičniji pošto mogu da se upotrebljavaju više puta, piše Blic.

Prihvati notifikacije