Politika

VIŠKOVIĆ U MODRIČI “Srpska da bude destinacija poželjna za život”

Potpredsjednik SNSD Radovan Višković rekao je danas u Modriči da će Vlada Republike Srpske nastaviti da pomaže ovu lokalnu zajednicu i značajne infrastrukturne projekte u narednom periodu kao što je to radila i u proteklih 15 godina sa ciljem da Srpska bude destinacija poželjna za život.

VIŠKOVIĆ U MODRIČI “Srpska da bude destinacija poželjna za život”
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Želimo da unaprijedimo život građana, da Srpska bude destinacija poželjna za život, da niko odavdje ne odlazi i da time pokažemo da se ovdje može normalno živjeti, funkcionisati i privređivati, u svom gradu i u svojoj opštini, rekao je Višković novinarima prije početka sastanka sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD u Modriči.

Višković je istakao da je Modriča jedna od lokalnih zajednica gdje je SNSD u kontinuitetu na vlasti u posljednjih 15 i više godina i da ne vidi nijedan razlog da i poslije 15. novembra ne bude tako.

Kandidat ove stranke za načelnika opštine Modriča Mara Milošević zahvalila je za sav doprinos Vlade ovoj opštini.

– Mi vrlo dobro znamo da su svi realizovani projekti rezultat rada SNSD, odnosno Vlade Srpske na čelu sa premijerom Viškovićem – navela je ona.

Posjetivši da je zbog epidemije virusa korona bio obustavljen rad mnogih firmi i u ovoj opštini i u Srpskoj, među kojima je Fabrika obuće “Alfa”, ona je rekla da je danas potvrđeno da će biti isplaćeni svi porezi i doprinosi kako bi sve te radnice koje su ostale bez posla mogle da primaju svoje naknade.

Miloševićava je zahvalila Viškoviću na posjeti i na svim odobrenim kapitalnim projektima koji će biti realizovani u narednih mjesec dana, izrazivši nadu za dalju saradnju i podršku infrastrukturnim projektima.

On je rekla da očekuje pobjedu na lokalnim izborima, imajući u vidu podršku lidera SNSD Milorada Dodika, te potpredsjednika stranke Željke Cvijanović i Radovana Viškovića.

Sastanku je presustvovao vršilac dužnosti predsjednika modričkog Opštinskog odbora SNSD Jovan Mišić.