Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VJENČANJE O KOJEM ĆE SE PRIČATI Umjesto na medenom mjesecu, mladenci završili IZA REŠETAKA

Svijet
Autor:

Foto: Yavapai County Sheriff's Office/RAS Srbija

Bračni par iz Arizone, postao je globalna vijest, nakon što su mediji prenijeli informaciju da su tek vjenčani mladenci umjesto na medeni mjesec, zajedno završili u zatvoru. Kako se navodi, oni su do zatvora stigli tako što su se prethodno sukobili sa policijom.

Ešli Džordan (30) i njen suprug Erik Kordova (31) iz Arizone, bili su vjenčani tek nekoliko sati, kada je novopešeni mladoženja izazvao incident sa jednim od kelnera na njihovom vjenčanju, zbog čega je morala i policija da interveniše.

Kada je razjareni Kordova vidio pripadnike policije, postao je još agresivniji. Prilikom pokušaja da se obračuna sa pripadnicima javnog reda i mira, on je pao na zemlju i tom prilikom su počeli da se komešaju i gosti na vjenčanju. Zbog toga, u koškanje se umiješala i mlada, koja je prema navodima, udarila jednog od policajaca u glavu. Zbog napada na službena lica, njih dvoje su uhapšeni i sprovedeni u zatvor pod optužbama za ometanje pravde, napada na službeno lice, kao i za neprikladno ponašanje.

Mladenci su umjesto u hotelskom apartmanu, noć proveli u ćeliji zatvora, ali nije navedeno da li su bili zajedno ili u posebnim jedinicama.

Pored mladenaca, uhapšena su još četrii muškarca, od kojih su dva zadržana, a dva puštena da se brane sa slobode.

Dvojica policajaca koja su bila učestovala u incidentu, prošli su sa lakšim povredama.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO