Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VJEROUČITELJ NAJMLAĐA ŽRTVA KORONE Supruga koja je na liječenju se oprostila DIRLJIVOM PORUKOM

Hronika
Autor:

Foto: P. Vujanac/RAS Srbija

Nastavnik vkeronauke iz Valjeva preminuo je u KBC “Dragiša Mišović”, njegova supruga je na liječenju u Beogradu, a sinčić od 14 mjeseci je, srećom, negativan.

P. J. (39), nastavnik vjeronauke iz Valjeva, jednog od žarišta korona virusa, preminuo je prije tri dana u KBC “Dragiša Mišović”, gdje se nalazio na liječenju jake upale pluća uzrokovane koronom i on je najmlađa žrtva virusa u Srbiji.

Vijest je objavljena je na sajtu Eparhije valjevske, a P. J. je iza sebe ostavio suprugu i četrnaestomjesečnog sina, kao i majku, i sahranjen je u porodičnoj grobnici u selu Belić.

Česte upale pluća

– On je i ranije imao problema s plućima, imao je i bronhitis i česte upale pluća, a prošle zime je dosta vremena zbog toga proveo u bolnici, bio je narušenog zdravlja. Ne zna se kako se zarazio, ali se pretpostavlja da mu je supruga prenijela virus. Prvo je kod nje ustanovljen, prije nekih 15-20 dana prebačena je na liječenje u Beograd – rekao je neimenovani izvor za Kurir.

On je dodao da je P. J. tada bio dobro, ali da se njegovo stanje, nekoliko dana nakon što je supruga hospitalizovana, pogoršalo.

– Prije desetak dana je primljen u bolnicu u Valjevu, nakon čega je prebačen u KBC “Dragiša Mišović”. Posljednja četiri dana je bio veoma loše i na respiratoru. Supruga je i dalje u bolnici, stabilno je i pred kraj je terapije. Porodica je van sebe i teško podnosi sve ovo. On i supruga imaju dijete od 14 mjeseci, za koje je, srećom, ustanovljeno da je dobro i da nije zaraženo – naveo je izvor.

Radio u Lajkovcu

P. J. bio je dugogodišnji nastavnik vjeronauke u izdvojenim odeljenjima OŠ “Mile Dubljević” Lajkovac. U komentarima jedne od objava o njegovoj smrti na Fejsbuku jedna korisnica je priložila printskrin poruke njegove žene napisane u grupi na Vajberu.

– Mili moj Predraže, dušo moja, bio si anđeo koji je hodio zemljom i otišao si među anđele. Bila sam te nedostojna. Volio si i ljubio ljude, čista i neiskvarena srca pristupao si svakome. Prosto teško će biti nastaviti dalje, ali naš mali sin mi daje snagu. Završiću medicinsku, koju sam započela, i pomagati drugima. Naš sin i posao će mi biti smisao života. Moliću se anđelima za tvoju čistu dušu. Oprosti mi za sve. Gospod neka te čuva, ljepoto i moje sve – navela je udovica u emotivnoj poruci.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO