Regioni

"VJERUJEM U POBJEDU" Dragan Vlačić kandidat SDS za načenika Istočnog Novog Sarajeva

Na sjednici Opštinskog odbora SDS Istočno Novo Sarajevo kao kandidat za načelnika jednoglasno je izabran profesor Dragan Vlačić, a za nosioca liste Slaviša Milićević.

"VJERUJEM U POBJEDU" Dragan Vlačić kandidat SDS za načenika Istočnog Novog Sarajeva
FOTO: SDS

Iz Srpske demokratske stranke je saopšteno da je Opštinski odbor SDS Istočno Novo Sarajevo pokazao jedinstvo, odlučnost, energiju i spremnost da toj opštini vrati dostojanstvo kakvo zaslužuje.

– Jednoglasno je usvojena i odbornička lista koju čini isкustvo, mladost i borbenost čija energija će sasvim sigurno dovesti do promjena- navodi se u saopštenju SDS.

Vlačić je nakon kandidature rekao da će svoje znanje i iskustvo, zajedno sa timom stručnih ljudi i iz različitih oblasti usmjeriti u stabilizaciju opštine Istočno Novo Sarajevo i njen razvoj.

On je istakao da Istočno Novo Sarajevo treba da bude opština mladosti, prosperiteta, znanja, sa razvijenim privrednim kapacitetima koji će građanima omogućiti sigurnost i dugoročni ostanak i opstanak na ovim prostorima.

– Opština Istočno Novo Sarajevo, a nekad Novo Sarajevo je opština u kojoj moji žive generacijama. Tu sam i ja ostao, zasnovao porodicu, radim i stvaram – dodao je Vlačić.

Naveo je da trenutno na planu razvoja opštine radi tim stručnih ljudi, a uskoro će i sugrađani biti u prilici da doprinesu izradi plana svojim idejama i mišljenjima.

– Vjerujem u pobjedu na izborima i želju građana za promjenama i pobjedom nad korupcijom. Zato izađimo na izbore 15. novembra kako bi Istočno Novo Sarajevo krenulo naprijed – istakao je Vlačić.