Zabava

Vlado Georgiev ljubi 15 godina mlađu: Ovo je žena sa kojom pjevač ima djecu i koja je uspjela da mu zauvijek zarobi srce

Ljubavna priča između kompozitora i pjevača Vlada Georgieva i njegove ljepše polovine Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pjesmu "Iskreno”, a pjevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu.

Vlado Georgiev, Milica Samardžija
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Vlado Georgiev danas uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom Milicom Samrdžijom, sa kojom je dobio ćerke Sofiju i Elenu.

Tokom ljeta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom. Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko mjeseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, “vječiti neženja” koji je godinama bježao od porodice i obaveza se poslije mnogo vremena skrasio.

Vlado Georgiev, Milica Samardžija
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Sve se to promijenilo nakon što je upoznao Milicu, koja je deceniju i po mlađa od njega, pričali su prijatelji pjevača za medije.

Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku, a goste je dočeo slavljenik sa djevojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”. Potom je u javnosti odjeknula vijest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je vidjela na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje kćerke slavio je tri dana, a ubrzo je uslijedilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda.

Pročitajte još

Jednom prilikom je pjevač govorio o svojoj ljubavi sa Milicom za koju kaže da imaju potpuno isto razmišljanje, prenosi Glosi.

– Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno – izjavio je jednom prilikom pjevač.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije