Zabava

Voditelj opisao kako izgleda putovanje preko Minhena za Veronu "Nekim putnicima nisu tražili ni potvrdu o vakcinaciji, ni PCR test"

Voditelj jutarnjeg programa TV "Prva", Filip Čukanović, letio je za Italiju preko Njemačke, pa je pratiocima na svom “Instagram“ nalogu opisao kako sada, zbog kovid situacije, izgleda takvo putovanje.

Voditelj opisao kako izgleda putovanje preko Minhena za Veronu "Nekim putnicima nisu tražili ni potvrdu o vakcinaciji, ni PCR test"
FOTO: PRVA TELEVIZIJA / YOUTUBE/SCREENSHO

Prije odlaska na put napravio je anketu, u kojoj je pitao pratioce, da li žele da vide kako izgleda odlazak za Veronu, pa je nakon toga je kačio video snimke u kojima je objasnio šta je sve potrebno da imate od dokumenata, prenosi Blic.

Filip je u ranim jutarnjim časovima iz Beograda letio do Minhena, a nakon toga došao u Veronu.

– Uputio sam se iz Beograda preko Minhena do Verone! Pozivno pismo nisu trazili, imam sertifikat da sam primio kinesku vakcinu i PCR test – piše u opisu Filipove objave.

https://www.instagram.com/reel/CR6O4-mJFiT/?utm_source=ig_web_copy_link

Na pasoškoj kontroli u Njemačkoj pitali su ga kod koga ide u Italiji i da pokaže povratne karte.

Iako njemu lično nisu tražili PCR test ili potvrdu o vakcinaciji, nekim putnicima jesu.

– Pasoška kontrola između Njemačke i italije ne postoji, tako da sam ušao u Italiju bez potvrde o PCR testu ili vakcinaciji – istakao je voditelj.

Prihvati notifikacije