Zabava

Voditeljka priznala čega se odrekla: Sanja Kužet imala 79 kilograma, izbacila određene namirnice iz jelovnika i smršala

Voditeljka Sanja Kužet otkrila je da je zahvaljujući pravilnoj ishrani i rekreaciji svojvremeno smršala 18 kilograma.

Voditeljka priznala čega se odrekla: Sanja Kužet imala 79 kilograma, izbacila određene namirnice iz jelovnika i smršala
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Izbacila sam hljeb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Vjerujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, vidjećete da će to povoljno uticati i na vaš izgled – kaže Sanja za Hit Informer i dodaje da je iz jelovnika izbacila i slatko:

– Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osjetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super.

FOTO: PRVA TELEVIZIJA/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: PRVA TELEVIZIJA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Sanja napominje da osim što pazi šta jede, ona vrijedno i trenira.

– Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vježbam i budem u dobroj formi – rekla je voditeljka.

Sanja se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma i tada je imala 79 kilograma, ali je uspjela da povrati djevojačku figuru.

– Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, poslije šest mjeseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lijepo rasporedi i ne bude toliko primjetno – istakla je Sanja, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije