Zabava

Voditeljka raspametila gledaoce u nikad kraćoj haljini: Dekolte i duge noge u prvom planu (FOTO)

Voditeljka Dragana Kosjerina oduševila je gledaoce svojim stajlingom u emsiji "Ja volim Srbiju".

Voditeljka raspametila gledaoce u nikad kraćoj haljini: Dekolte i duge noge u prvom planu (FOTO)
FOTO: RTS SCREENSHOT

Dragana je na sebi imala pripijenu, šarenu haljinu na jedno rame koja je istakla njenu zanosnu figuru.

Kreacija je bila veoma minijaturna pa su voditeljkine duge noge bile u prvom planu kada je širokom kadaru, međutim, u krupnom kadru, dekolte je posebna priča.

Voditeljka je očarala svojim izgledom i još jednom pokazala zašto važi za jednu od najljepših, ali i najstilizovanijih TV lica. Dragana je u ovom izdanju definitivno fatalna i mnogi ne mogu da odluče gdje prije da gledaju.

Dragana je u emotivnoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, koji je lijepu voditeljku vjerio u jesen 2019. godine, prenosi Blic.

FOTO: RTS SCREENSHOT
FOTO: RTS SCREENSHOT

Oni su plairali vjenčanje koje su odložili zbog pandemije korona virusa, a Kosjerina je pričala ranije kakvu svadbu priželjkuje.

– Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa vjenčanicom, šminkom i frizurom – takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podijelila sa svim dragim ljudima – rekla je ranije voditeljka.

– Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gdje ima ljubavi i razumijevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi dio njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči vjenčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbjedno svi da se okupimo i uživamo – rekla je Dragana tada.

Prihvati notifikacije