Fudbal

Vojnović za Srpskainfo: Sjajne pripreme u Antaliji, naš cilj se zna

Stub odbrane Borca Aleksandar Vojnović zadovoljan je urađenim na pripremama u Turskoj i ubijeđen da Banjalučane čeka berićetno proljeće.

Vojnović za Srpskainfo: Sjajne pripreme u Antaliji, naš cilj se zna
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Nešto više od tri sedmice ostalo je do nastavka trke za bodove, a Vojnović ističe da će do tada ekipa biti još dosta uigranija i spremnija.

– Dobro sve ide za sada, najbitnije je da smo ovu fazu pirprema prošli bez većih povreda. Jedino je na pauzi Benjamin Tatar, ali bi i on trebalo da bude spreman za dvadesetak dana. Sjajno smo radili u Antaliji, na kraju je došla i ta pobjeda protiv Letonaca iako rezultati naravno nisu u prvom planu – rekao je Vojnović za Srpskainfo.

Pročitajte još

Ekipa je doživjela dosta promjena u pauzi između dva dijela prvenstva. Otišli su igrači koji su bili standardni, a na njihova mjesta došli uglavnom mlađi igrači.

– Dobro to za sada izgleda. Prednost je i što smo prošli pripreme sa Vinkom Marinovićem za razliku od ljetos. Sada i on i mi imamo jasniju sliku i sigurno ćemo izgledati bolje. Prednost je i što ćemo konačno igrati pred našim navijačima. Vidjelo se u posljednjem jesenjem kolu koliko nam to znači – naglasio je Vojnović.

Borac zaostaje šest bodova za liderom Zrinjskim, a tri je iza Širokog. U prvom proljećnom kolu Banjalučani na Gradskom stadionu dočekuju upravo Širokobriježane.

– Ciljevi su jasani – prvi se zove Evropa. Ukoliko se ukase šansa za nešto više siguran sam da ćemo je iskoristiti – podvukao je Vojnović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije