Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Vojvodić: Šanse za polufinale sada su 50:50

Sport
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Borac će sa golom minusa i velikom nadom dočekati revanš utakmicu četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Briega. Pred prvi meč Banjalučani su priželjkivali što povoljniji rezultat, a poraz od 1:2 daje im dosta šansi za uazak među četiri najbolje ekipe.

– Ne zanosimo se, Široki ima prednost, a to je ekipa koja zna da brani sve svoje prednosti. Pred duel na „Pecari“ sam rekao da imamo 10 odsto šansi da uđemo u polufinale, ali sada vjerujem da su nam šanse izjednačene, da iznose 50:50. Ako smo dali gol u gostima sigurno ga možemo dati i na našem terenu, to će nam biti glavni cilj – rekao je trener Darko Vojvodić.

Banjalučani su imali vođstvo protiv Širokogbriježana, ali su ga zbog grešaka u odbrani olako ispustili.

-Bilo je grešaka, to ćemo rješavati između sebe, ali svi moramo shvatiti da je Široki koplje iznad nas. Protiv takvih ekipa vam samo borba pomaže, a kako smo se borili u gostima još jače ćemo da se borimo na našem terenu. Moramo dati gol, a to je mač sa dvije oštrice, jer ćemo biti u suprotnim ulogama. U Širokom je domaćin napadao, sada to moramo mi da radimo, a prijetiće nam opasnost od kontranapada preko njihovih brzih igrača. Ipak, postoje stvari koje idu u našu korist, a njih ćemo nastojati da iskoristimo u revanš utakmici – dodao je Vojvodić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO