Zabava

“VOLIO JE STARE I MLADE, MUŠKARCE I ŽENE” Muzička ikona pod lupom javnosti nakon što su dvije žene otkrile DETALJE SEKSA SA NJIM

Dejvid Bouvi je za preko 50 godina karijere oko sebe s pravom satkao status legende a o njemu i njegovoj umjetnosti govorilo se sa strahopoštovanjem. Umro je 10. januara 2015. godine, usljed raka jetre, a od tada je izašlo mnogo njegovih biografija.

“VOLIO JE STARE I MLADE, MUŠKARCE I ŽENE” Muzička ikona pod lupom javnosti nakon što su dvije žene otkrile DETALJE SEKSA SA NJIM
FOTO: TANJUG/AP

Nijedna nije digla toliko prašine kao “David Bowie: A life”, koju je objavio Dilan Džouns, urednik časopisa “GQ”, koji je Bouvija nazvao “balonom koji se konstantno širi, odbijajući da pukne”.

Međutim, sada su se pojavile i priče o mračnoj strani zvijezde. Zavođenje maloljetnih grupi djevojaka jedna je od priča koje potresaju javnost, a ispričao ih je komičar Dejvid Badiel, piše Blic žena.

Prošlog vikenda komičar je izjavio da mu je jedna prijateljica povjerila detalje “romanse” koju je doživjela kada su Bouvi i Mik Džeger bili na odmoru.

Ona je imala 16, a Bouvi uveliko u četrdesetim godinama. Napili su se i ona, njena prijateljica i Bouvi su završili u krevetu. On je, međutim, htio trojku i potrudio se da je dobije. Izvodio im je striptiz uz “Let's dance”. Djevojke su se skinule, ali do odnosa nije došlo. Pitao sam je: “Kako, pobogu, nisi iskoristila priliku da izgubiš nevinost sa Bouvijem”? Rekla mi je da je odbila jer njemu to ništa ne bi značilo, to bi mu bio samo još jedan seks na jednu noć”. Otišla je napolje, a Bouvi je imao seks sa njenom drugaricom – ispričao je komičar.

U to vrijeme, seks sa šesnaestogodišnjakinjom nije bio protivzakonit – bile su to sedamdesete godine prošlog vijeka. Ali svejedno, odnos sredovječnog čovjeka sa djetetom ipak nije u redu, šta god zakon govorio. A da li je Bouvi imao čestu naviku da to radi?

Izgleda da jeste, jer Bouvijevi prijatelji za njega kažu da je bio “zavisnik od seksa”. Nije, doduše, zavodio samo djevojke. Njegovi apetiti protezali su se na sve.

– Volio je i stare i mlade, i muškarce i žene. Želio je seks sa svima – kažu.

Dejli Mejl pronašao je Lori Matiks, koja je imala 15 godina kada je spavala sa Bouvijem.

– Ne bih ga nikad nazvala pedofilom. On je imao seks sa svima – prokomentarisala je ova žena.

Jedna od Dejvidovih bivših djevojaka. Dejna Gilespi, kaže kratko:

– Ako se mrda, Dejvid je zainteresovan za seks sa time. To su bila druga vremena, otvorenija, ali on je i za to vrijeme bio veoma slobodan. Prosto, zabavljali smo se bez ikavih pravila – kaže ona.

Dejvidova bivša žena Endži kaže da je Dejvid koristio seks da uđe ljudima pod kožu.

– Seksom je mamio ljude. Poslije seksa, ljudi bi poludjeli za njim, trčali za njim, željeli da mu ugode i pomognu – kaže ona.

Inače, Dejna Gilespi, njegova bivša djevojka, bila je prijateljica i Bouvija i Endži. Dejvida je upoznala 1964. godine, poslije jednog nastupa. Te noći imali su seks. Ona je imala 14, a on 17 godina.

– Nije Dejvid bio pedofil i nije jurio isključivo mlade djevojke. Prosto, volio je posebne, bistre žene. Često su mi govorili da bi naš seks mogao da se smatra silovanjem jer ipak sam imala samo 14 godina, ali ne vidim to tako. Jesam bila mlada, ali pristala sam na to i zabavljali smo se. Nastavili smo prijateljstvo i 10 godina kasnije. Međutim, posle 1975. se više nismo viđali. Dotle smo se redovno čuli i viđali, on je svraćao kod mene a ja mu kuvala jer nikad nije dobro jeo. Bili smo u nekoj vrsti veze, ali ne klasičnoj ljubavnoj vezi – kaže Dejna.

U međuvremenu, Bouvi je postajao sve slavniji, a grupi djevojke sve brojnije. Jedna od njih spavala je sa njim kada je imala 14 godina.

– Ne mislim da je on uopšte razmišljao o tome da sam ja maloljetna. Nije razmišljao na taj način. Uostalom, on je tad imao 25 godina, nije bio star. Na kraju, on je uvijek rušio granice na svakom polju. Uvijek je bio nježan i pažljiv. Nije me bacio na krevet i silovao, i sama sam učestvovala u svemu. Bio je fascinantan i ni sličajno ne žalim. Danas imam 60 godina. To je bilo prije 45 godina i ne vidim zašto se uopšte potežu takve teme. To je bilo drugo vrijeme – kaže ova žena.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu