Košarka

VRATILA SE SLAVIJA Stanić: Bili smo mirniji u ključnim momentima

Povratak u košarkaško prvenstvo Bosne i Hercegovine, Slavija je obilježila značajnom pobjedom u Trebinju. Savladali su Leotar 80:73 uz sjajnu partiju kapitena Darka Damjanovića.

VRATILA SE SLAVIJA Stanić: Bili smo mirniji u ključnim momentima
FOTO: ABA LIGA / D. STJEPANOVIĆ

Trener Srđan Stanić itekako može da bude zadovoljan, jer se njegova ekipa stvarala u hodu posebno nakon saznanja da će ipak igrati elitni rang.

– Nismo očekivali pobjedu, ali smo se svakako sportski nadali da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Trebinje je tradicionalno neugodan teren i rijetke su ekipe koje se mogu pohvaliti da su dobile Leotar. I dok sam bio u Sparsu rijetko smo dole slavili, zbog toga je ovaj uspjeh veoma značajan, posebno što nam je ovo prvi meč u povratničkoj sezoni. Sigurno je da će ekipa dobiti dodatno samopouzdanje za nastavak jer za dosta igrača je ovo bio debi u ligi BiH- istakao je Stanić.

Slavija je iskoristila svoje šanse u Trebinju i na kraju došla do pobjede

-Mislim da smo u ključnim momentima bili smireniji. I kad smo bili u zaostataku nismo odustajali od naše igre i sistema. Većinom smo ispoštovali dogovor i to je na kraju donijeli pobjedu koja je po meni zaslužena. Bili smo bolja, mirnija ekipa u momentima kad se meč lomio – dodao je Stanić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije