Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VRELE SCENE SA BIJELOG DVORA Veliki povratak Ane Nikolić na muzičku scenu (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Youtube/Two louder TV

Od 2016. godine nije snimila nijednu pjesmu. Gotovo preko noći je donijela odluku da se povuče sa javne scene i da se posveti privatnom životu.

Zato se 28. jula 2016. godine tajno udala za repera Stefana Đurića Rastu, a iz te ljubavi 3. avgusta 2018. godine rodila se kćerka Tara koja je od tog dana postala centar Aninog sveta. U momentima kada je ispunila najveću životnu želju, poželjela je da se ponovo vrati na muzičku scenu.

Više od godinu dana u potpunoj tajnosti radila je na novom albumu kojem je simbolično dala naziv “Klinika”. I dok su Anini fanovi danima priželjkivali da čuju nove hitove od Ane, one je uspjela sve da završi do Dana zaljubljenih, te je publici baš tada odlučila da predstavi prvu pjesmu “Bilo je lijepo” sa njenog sedmog albuma.

Ono što se jasno može vidjeti jeste da je Ana uspjela da dobije bitku sa viškom kilograma i da u novom spotu ima istu kilažu kao na prethodnom, koji je izdala prije četiri godine. Atraktivna, u žutom vešu, pjevačica je prošetala Bijelim dvorom gdje su snimljeni kadrovi za potrebe ovog spota.

Mnogi su se pitali da li je pesma autobiografska, te da li u njoj opisuje razvod od repera, jer se pored starijeg muškarca pojavljuje i djevojčica, dok stihovi opisuju ljubavnu priču koja je završila prekidom, a tokom koje su dobili djevojčicu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO