Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VRIJEĐAŠ MOJU MAJKU” Kija i Sloba javno zaratili, pjevač objavio SPORNU FOTOGRAFIJU

Zabava
Autor:

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Kija Kockar i Sloba Radanović javno su zaratili nakon što je pjevač objavio fotografiju koja je naljutila njegovu bivšu suprugu, a potom istu obrisao sa društvenih mreža.

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj Sloba drži zmiju oko vrata (što je, inače, kadar iz njegovog novog spota), uz komentar:

– Pita me žena: E, je l’ imaš onu sliku sa slave sa mojom majkom gde sam ja vas uslikala, ne mogu da je nađem. Evo, dušo.

Foto: Screenshot Facebook

Sloba je, očigledno želeći da se našali, objavio ovu fotografiju na svom Instagramu, ali ju je potom obrisao. Kija je ovo doživjela kao uvredu za njenu majku, pa se oglasila tim povodom.

– Vrijeđati moju mamu, jednu gospođu i damu, je novi nivo dna čak i za njega. Ali to samo govori o njemu i o njegovom odsustvu etike, morala i socijalne svijesti i svakako humora. Zato sam i uvijek tvrdila da mu je bilo mesto tamo gde se uputio ulaskom u “Zadrugu” i započinjući vezu sa djevojkom, čije karakteristike sam već navodila, a i ona nije tema. To je taj rečnik, humor i intelekt. Takvi potomci i treba međusobno da se razmnožavaju i ne treba svoju genetiku da miješaju sa normalnim ljudima, već da ostanu u svom domenu. Emotivno je on za mene završen još dana kada sam donijela odluku da se razvedem, kao neka vrsta prijatelja je završio ovog trenutka vrijeđajući moju majku. Ostala mu je titula kolege i bivšeg muža Kije Kockar – rekla je Kija za “Svet”.

Sloba Radanović se zatim oglasio i demantovao da je imao namjeru da uvrijedi bivšu taštu, a Kockarevu je to još više razbjesnilo.

– Stavljaš, vrijeđaš moju majku, pa brišeš i onda demantuješ nešto što je istina. Treba da te bude sramota. Stidi se – napisala je ona.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO