Zabava

Vuk Kostić opet zaljubljen: Glumac uslikan u zagrljaju pjevačice

Nikada Vuk Kostić nije imao tajne pred medijima, što ga je budući da važi za spontanog, neposrednog, otvorenog i čovjeka iz naroda svrstalo u omiljene domaće umjetnike.

Vuk Kostić opet zaljubljen: Glumac uslikan u zagrljaju pjevačice
FOTO: FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Vukova popularnost velika je, velika je i ljubav njegovih obožavateljki koje ga prate u stopu i nisu u stanju da odole njegovom šarmu.

Među onima koje smatraju da je riječ o osobi koja zaslužuje pažnju svojevremeno su se našle i brojne dame poznate široj javnosti od kojih i Jelisaveta Orašanin kraj koje je Kostić proveo pet godina. Ana Mihajlovski takođe je na neko vrijeme zarobila njegovo srce, a od prije par dana nagađa se da se on ponovo zaljubio.Ljubavni život Vuka Kostića još jednom je glavna tema medija a sve zbog toga što je uslikan u zagrljaju pjevačice, deceniju i po mlađe, piše Stori.

Pročitajte još

Riječ je navodno kćerki pop muzičara Nenada Kneževića Kneza, Kseniji Knežević. Do špekulacija po kojima su Vuk i Ksenija otpočeli emotivnu vezu, došlo je nakon fotografije koja kruži društvenim mrežama. Priča se da su glumac i pjevačica “kliknuli” još na zajedničkom ljetovanju, koje je organizovao Ognjen Amidžić, ali budući da je Ksenija tada imala dečka strasti su se smirile, pa ponovo podgrijale pri povratku.

Vuk Kostić
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Ima li zaista, kako se piše, ljubavi između Vuka i Ksenije ili je riječ samo o prijateljstvu vrijeme će pokazati, a vjeruje se da će se i sam glumac pohvaliti novom djevojkom kako to uvijek uradi kada je zaljubljen. Ljubavni život Vuka Kostića nemali broj puta bio je tema medija, što ni ovoga puta neće biti izuzetak.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije