Sport

Vukoje: Sokolović i Pašalić su glavna opasnost

Košarkaši Leotara će otvoriti 21. kolo gostovanjem u Sarajevu. Trebinjski klub je izašao u susret Bosni da se meč odigra danas u 16 časova zbog zatvaranje Kantona Sarajevo.

Vukoje: Sokolović i Pašalić su glavna opasnost
FOTO: KK SLOBODA

Trener Miro Vukoje ističe da zna odakle prijeti najveća opasnost po koš trebinjskog tima.

– Bosna je u formi, savladali su Čelik, a imaju možda i najbolji bekovski tandem u prvenstvu Sokolović-Pašalić koji svim rivalima stvara velike problem. Oni se odlično nadopunjuju i tu moramo da obratimo najviše pažnje ako želimo da ostvarimo dobar rezultat. Savladali su nas u Trebinju, imali odličnu petorku a jedina slabost im je širina rostera. Očekuje nas veoma težak meč, ali sigurno ne idemo da se predamo – istakao je Vukoje.

Leotar i dalje ima problema sa povredama, pa je neizvjestan nastup Marka Raičevića, kao i Damjana Miloševića koji je gripozan.

– Milošević je prebolio koronu tako da je u pitanju samo grip, a Raičević je rovit. On će putovati u Sarajevo ali vidjećemo koliko će  moći da nam pomogne. Velika je borba za prvih pet mjesta. Mislim da su Spars i Široki sigurni, Čelik ima dobar raspored dok je Borac u naletu. Biće zaista zanimljiva borba do kraja- istakao je Vukoje.

Prihvati notifikacije