Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VULIN BEZ DLAKE NA JEZIKU “Prostituciju u politiku na velika vrata uveo je Tadić”

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Ministar odbrane i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je “prostitucija u srpsku politiku ušla sa Borisom Tadićem kao predsjednikom Srbije”, kada se, kako kaže, izvinio Hrvatima za građanski rat koji su vodili sa Srbima, prevario Rusiju u UN i izbacio UNMIK, a doveo Euleks.

Vulin navodi za primjer i Tadičevu političku nedosljednost prema glasačima Demokratske stranke, kada je sa SPS potpisao deklaraciju o pomirenju samo da bi, kako kaže, uprkos porazu na izborima bio na vlasti.

– Prostituciju u politiku Tadić je uveo na velika vrata kada je u trenucima proglašenja kosovske nezavisnosti pobjegao u Rumuniju, a poslije uveo granice među Srbima i pohapsio one Srbe koji su granice rušili. I dok je bio na vlasti i sada nudio se i nudi se svakom strancu za malo ili malo više vlasti – naveo je Vulin reagujući na izjavu Borisa Tadića da je predsjednik Vučić “trgovac ljudskim dušama i da je kao makro na ulici”.

Vulin je ocijenio da Tadić ima pravo da promoviše “sopstvenu političku prostituciju kao princip” i da mu to dobro ide, ali da u ocjeni drugih ne treba da polazi od sebe.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO