Zabava

ZA NJU NIŠTA STRAŠNO Seksi Džej Lo pokazala zavidne vještine na šipci (VIDEO)

Naporan trening nije ništa strano za Dženifer Lopez koja se gotovo čitav život bavi sportom i plesom, ali ples na šipci koji je morala savladati za ulogu striptizete u filmu “Hustlers” definitivno je bio nešto novo za latino divu.

ZA NJU NIŠTA STRAŠNO Seksi Džej Lo pokazala zavidne vještine na šipci (VIDEO)
FOTO: PROFIMEDIA

Prije nego je započela sa snimanjem akcione drame “Hustlers”, koja već osvaja filmoljupce širom svijeta, Dženifer je željela naučiti sve akrobacije i pokrete oko šipke. Kaže kao nije bilo lako, iako sve izgleda lako dok ona to radi.

Šipke za ples instalirala je u svojim kućama u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku kako bi mogla stalno vježbati. Desna ruka prilikom pripremanja za film bila joj je striptizeta Johana Spaki.

 

Riječ je ustvari o akrobacijama, ali ja pokušavam naučiti mehaniku pokreta u ovom trenutku jer striptizete imaju nogo vremena za vježbanje. Kardi mi je rekla kako su joj trebale godine, a Johana mene pokušava naučiti za šest sedmica – rekla je Džej Lo u videu kroz koji je prikazala svoje pripreme.

Nakon treninga s Johanom, Dženifer je imala još neko vrijeme da vježba sama. Pjevačica i glumica ističe kako je sve dala od sebe da bi izgledala uvjerljivo te kako joj je ples za šipkom nešto fizički najteže što je ikada probala.

U “Hustlers” Džej Lo glumi Ramonu, zvijezdu striptizetu koja najviše zarađuje u klubu. Film je baziran na istinitoj priči o njujorškim striptizetama koje su nadmudrile bogataše s Vol Strita.

“Hustlers” je nedavno prikazan na filmskom festivalu u Torontu, a proteklih dana prikazuje se u kinima širom svijeta. Mnogi predviđaju kako bi film mogao biti nominovan za Oskara.

(Klix)