Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZA NJU NIŠTA STRAŠNO Seksi Džej Lo pokazala zavidne vještine na šipci (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Naporan trening nije ništa strano za Dženifer Lopez koja se gotovo čitav život bavi sportom i plesom, ali ples na šipci koji je morala savladati za ulogu striptizete u filmu “Hustlers” definitivno je bio nešto novo za latino divu.

Prije nego je započela sa snimanjem akcione drame “Hustlers”, koja već osvaja filmoljupce širom svijeta, Dženifer je željela naučiti sve akrobacije i pokrete oko šipke. Kaže kao nije bilo lako, iako sve izgleda lako dok ona to radi.

Šipke za ples instalirala je u svojim kućama u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku kako bi mogla stalno vježbati. Desna ruka prilikom pripremanja za film bila joj je striptizeta Johana Spaki.

 

– Riječ je ustvari o akrobacijama, ali ja pokušavam naučiti mehaniku pokreta u ovom trenutku jer striptizete imaju nogo vremena za vježbanje. Kardi mi je rekla kako su joj trebale godine, a Johana mene pokušava naučiti za šest sedmica – rekla je Džej Lo u videu kroz koji je prikazala svoje pripreme.

Nakon treninga s Johanom, Dženifer je imala još neko vrijeme da vježba sama. Pjevačica i glumica ističe kako je sve dala od sebe da bi izgledala uvjerljivo te kako joj je ples za šipkom nešto fizički najteže što je ikada probala.

U “Hustlers” Džej Lo glumi Ramonu, zvijezdu striptizetu koja najviše zarađuje u klubu. Film je baziran na istinitoj priči o njujorškim striptizetama koje su nadmudrile bogataše s Vol Strita.

“Hustlers” je nedavno prikazan na filmskom festivalu u Torontu, a proteklih dana prikazuje se u kinima širom svijeta. Mnogi predviđaju kako bi film mogao biti nominovan za Oskara.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO