Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZA PRIMJER Pjevač Marinko Rokvić zarađuje ozbiljne pare, a njegova supruga GAJI SKROMNOST (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Supruga pjevača Marinka Rokvića, Slavica, svojim svakodnevnim objavama na Instagram profilu oduševljava javnost.

Ona je ovog puta pokazala kako izgleda kada zasuče rukave i posadi baštu. Stalno vodi računa oko nje, okopava je i sređuje.

Posadila je nekoliko vrsta povrđa, a između ostalog tu su krastavac, đumbir, paradajz…

View this post on Instagram

Proleće, najlepše godišnje doba u svakom smislu. Dodir prirode i čoveka, osećaj neraskidive povezanosti. Danas je naša bašta kao pravo organsko domaćinstvo čarobnim štapićem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljčice. Paradaiz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, peršun, celer, blitvu, ren, đumbir, maričnjak, žalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin… Malo li je? Ali taj štapić nije mogao sve sam da posadi. Pružajući ruku prirodi ona nam višestruko vraća. Šuškalo se u obližnjim žbunčićima, gušterčići su se čudom čudili, a pužići veselo izvirivali iz trave srećni što će i za njih biti hrane, kadifa je njihova poslastica. 😂😂😂 Slike govore više od reči, ali glavna slika majstora za baštenske radove koji je barabar sa mnom napravio reda u ovoj oazi, na žalost nije uspela. Umorna, ali veoma zadovoljna postignutim. Laku noć, lepo sanjajte drage moje. #slavicarokvic #rokvic #veranadaljubav #ekobašta #organskabašta #zdravahrana #zdravopovrće

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on

– Danas je naša bašta kao pravo organsko domaćinstvo čarobnim štapićem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljčice. Paradajz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, peršun, celer, blitvu, ren, đumbir, maričnjak, žalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin… Malo li je? Ali taj štapić nije mogao sve sam da posadi – napisala je Slavica u opisu fotografije.

Iako se njen suprug Marinko i sinovi Nikola i Marko bave pjevanjem i zarađuju na desetine hiljada eura, Slavica ipak gaji skromnost, piše Expresstabloid.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO