Zabava

ZABAVA BEZ PREDAHA ILI ROMANSA NA POSLU Evo šta horoskopske znakove očekuje u ljubavi do kraja mjeseca

Ovog mjeseca sa retrogradnim Marsom u Ovnu situacija može postati prilično nepredvidiva... Vežite se, polijećemo!

ZABAVA BEZ PREDAHA ILI ROMANSA NA POSLU Evo šta horoskopske znakove očekuje u ljubavi do kraja mjeseca
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovan

Mnogi će se zabavljati bez predaha. Oni u vezama biće odlično, a samci će nastaviti s upoznavanjem. Ipak, previše analize oduzima spontanost mogućoj vezi. Pazite da ne upadnete u tu zamku.

Bik

Osjećaj da će sve biti dobro navodiće vas na veću otvorenost u odnosima, a onda će doći i do poboljšanja. Bićete potpuno usredsređeni na partnera i njegove želje. Neće vam smetati što je tako jer ćete se osjećati dobro.

Blizanci

Oni koji su uspostavili kontakt sa osobom sa posla otpočeće druženje sa njom. Oni koji su u stabilnim vezama poboljšaće svoj odnos. Biće otvoreni i iskreni kako samo oni znaju.

Rak

Bez obzira što u vašim odnosima vlada mala distanca, ovaj period donijeće vam poboljšanje. Vraćate romantiku u svoju vezu. Neki to čine putem fine večere.

Lav

Prepustićete drugoj strani da odlučuje o tome kako dalje. Nadate se da će to poboljšati vaš odnos. Djelimično hoće. Ipak, nemojte se porediti sa drugima jer se nećete dobro osjećati. Budite mirni i strpljivi, i uživajte u onom što imate.

Djevica

Oni u stabilnim vezama poradiće na svom intimnom životu i tako se opet zbližiti sa partnerom. Neka stvari teku postepeno, jer će tako biti čvršće i stabilnije.

Vaga

Otvorite se i idite među ljude. Samo nemojte ništa na silu. Biće laskavaca, udvarača, ali to nisu oni koje vi priželjkujete. Možda ćete tražiti nemoguće. Bolje ćete proći ako se spustite na zemlju.

Škorpija

Vaša najdraža osoba biće spremna da vam popusti, a u isto vrijeme imaće veliku potrebu za nježnostima. Vaša intuicija vodiće vas ispravno i govoriti vam da li krenuti ili stati. Oslonite se na nju, prenosi atma.hr.

Strijelac

Mnoga ljubavna vrata biće vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa vjerovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojima neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smjeli u udvaranjima.

Jarac

Veselićete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planiraćete rutu i detalje. Druga strana će vas podržavati. Brzo ćete utanačiti pojedinosti, a onda se još brže spakovati.

Vodolija

Gotovo da nema toga što ne biste mogli postići. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lijepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogriješiti. Važno je slijediti intuiciju.

Ribe

U ljubavnim pitanjima oslanjaćete se na svoje ideale. Tražićete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Bar ćete definisati šta je to što tražite. Oni u vezama pokušavaće da nametnu svoj stav. Bolje bi bilo da sarađujete, piše noizz.rs.