Digitalna Srpska

ZABAVA I KOD KUĆE U m:tel poslovnicama u ponudi kviz „Nauči se čovječe“ za 1 KM

Popularni kviz LUEDU „Nauči se čovječe“ koji ste mogli da pratite na programu Radio-televizije Republike Srpske, od sada možete da igrate i u svojim domovima.

ZABAVA I KOD KUĆE U m:tel poslovnicama u ponudi kviz „Nauči se čovječe“ za 1 KM
FOTO MTEL/RAS SRBIJA

LUEDU društvenu igru, naime, možete pronaći u “M:tel” poslovnicama širom Republike Srpske.

TV Kviz „Nauči se čovječe“, ali isto tako i društvena igra nastala na osnovu ovog TV kviza, namijenjena je zabavi i edukaciji osnovnoškolaca, ali i cijele porodice. Ova igra, čiji koncept podsjeća na poznatu igru “Ne ljuti se čovječe”, pored taktiziranja, od učesnika zahtjeva i određen nivo znanja.

LUEDU „Nauči se čovječe“ se sastoji od table sa poljima, 12 figurica-piona u četiri boje za četiri igrača, kockice i on line aplikacije. Cilj je da igrači što prije svoje pione dovedu u centralnu kućicu. Na putu do centralne kućice čekaju vas polja koja vas vraćaju nazad ili pomjeraju naprijed, polja stop, polja koja predaju igru drugom igraču i polja na koja kada stanete mora da odgovarate na pitanja kako bi nastavili dalje.

Pored ovoga, igricu prati i mobilna aplikacije bez koje nije moguće zaigrati „Nauči se čovječe“ jer se u toku igre na aplikaciji prikazuju pitanja i odgovori, odnosno, aplikacija daje znak kada je odgovor tačan i kada možete pomjeriti pione na tabli, a kada ne.

Dakle kako bi zaigrali LUEDU, svaki igrač treba da prvo kreira svoj profil u LUEDU aplikaciji i podesi parametre kviza prema svojim potrebama.

Aplikaciju za LUEDU „Nauči se čovječe“ možete naći u PlayStore i AppStore, poručuju iz kompanije “M:tel”

Odlična vijest je da ako ovu društvenu igru uparite sa nekim od m:tel paketa integrisanih usluga, možete je kupiti po cijeni od samo 1 KM.

Odmjerite snage sa drugovima iz škole, naselja ili sa porodicom. Skinite aplikaciju, okupite društvo i igra može da počne!