Zabava

ZABORAVILI NA SVE Prva zajednička fotka Rađena i Milice nakon što ga je prijavila za nasilje

Djevojka bivšeg vaterpoliste, Nikole Rađena, nedavno ga je prijavila za nasilje, ali je potom odlučila da u tužilaštvu odbaci optužbe.

ZABORAVILI NA SVE Prva zajednička fotka Rađena i Milice nakon što ga je prijavila za nasilje
FOTO: OLIVER BUNIĆ, INSTAGRAM/RINGIER

Milica Ristić i Nikola Rađen nakon incidenta koji se dogodio 1. aprila izdali su saopštenje u kom su izvijestili javnost da je to bio samo nesporazum, kao i da su se njih dvoje pomirili.

A dok su mnogi sumnjali u njihovo pomirenje, njih dvoje pokazali su da žive u ogromnoj ljubavi, nakon što je Rađen objavio fotografiju sa svojom djevojkom Milicom i čestitao joj rođenan oslovivši je neobičnim nadimkom:

– Srećan rođendan, Lolo – napisao je Nikola.

FOTO: _MILICA_RISTIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: _MILICA_RISTIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

A Milica je ovu fotografiju podijelila s javnošću, te je svima jasno da im je veza i više nego stabilna.

Podsjetimo, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je tog jutra u 4.45 sati da je djevojka Milica R. (30) došla i požalila se da je Rađen pretukao. Dolaskom na lice mjesta, Milica R. je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predjelu glave i po tijelu.

Ona je imala vidljive povrede u predjelu lica ispod lijevog oka u vidu otekline i crvenila i rasjekotinu donje usne u lijevom uglu. Na lice mjesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povrijeđenu Milica R. uputili u UC. Djevojka Milica R. za sada ne želi da podnese prijavu za navedeni događaj, piše Blic.

Prihvati notifikacije