Svijet

ZABORAVITE NA GOMILU UKRASA I LAMPICA Ovakvu jelku još niste vidjeli (FOTO)

Zaboravite na gomilu ukrasa, lampica, šljokičavih traka, jer sada svoju novogodišnju jelku možete da dekorišete na potpuno novi način.

ZABORAVITE NA GOMILU UKRASA I LAMPICA Ovakvu jelku još niste vidjeli (FOTO)
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/ RAS SRBIJA

To nam je pokazala jedna kreativna mama koja je svom starom šatoru dala novi izgled i, u samo par poteza, pretvorila ga u spektakularnu novogodišnju dekoraciju koja u dom unosi pravu prazničnu atmosferu.

Kako je objasnila, sve što joj je bilo potrebno za dekoraciju su grančice prirodne jelke, šator, mekani prekrivač, lampice i mašna, koju možete dodati po želji.

Prvo je rasklopila šator, a zatim počela da kači grančice oko drvenog okvira. Vodila je računa da popuni sve praznine zbog čega je unaprijed pripremila manje grane drveta koje je pažljivo postavljala oko jelke.

https://twitter.com/thetimeposts/status/1203721428291457024?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203721428291457024&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nezavisne.com%2Fzivot-stil%2Fnekretnine-vrt%2FOvakvu-jelku-jos-uvijek-niste-vidjeli%2F572846

Otvor je prekrila prekrivačem, a jelku obavila lampicama, mašnom i ukrasima.

Kao rezultat, dobila je prelijepu jelku koja djeluje veoma glamurozno i originalno.

Ono što je istakla, a što je oduševilo mnogobrojne korisnike interneta jeste to što jelka napravljena od šatora pruža prostor za igranje, a ujedno u ovaj skriveni kutak možete da smjestite sve svoje poklone za najdraže.

(Telegraf)