Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZABRANJENA LJUBAV Ivanka Tramp imala aferu sa špijunom kojeg NJEN OTAC MRZI

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Nekadašnji agent britanske obavještajne službe MI6 Kristofer Stil imao je “ličnu vezu” sa Ivankom Tramp i poklonio joj je tkaninu sa tartan uzorkom njegove porodice iz Škotske, otkrio je dugoočekivani izveštaj generalnog inspektora američkog ministarstva pravde Majkla Horovica.

Horovicev pregled FBI istrage izborne kampanje američkog predsjednika Donalda Trampa iz 2016. godine, otkrio je nove detalje o Stilovoj vezi sa FBI, ali i tvrdnje da je on bio u vezi sa Trampovom kćerkom prije nego što je objavio kontroverzni dosije o američkom predsjedniku.

Tramp je u nekoliko navrata napao bivšeg agenta MI6 zbog uloge koju je odigrao u optužbama u vezi sa mješanjem Kremlja u kampanju za predsedničke izbore 2016. godine. Agent je navodno iznio i tvrdnje koje se odnose i privođenje prostitutki u Moskvi. Sve optužbe je predsjednik negirao.

U Horovicevom izvještaju Ivanka nije navedena po imenu, ali je njen identitet kasnije otkriven, piše Gardijan.

Kako se navodi, Stil je priznao da je posjetio Ivanku u Trampovoj kuli i da je “prijateljstvo” sa njom trajalo nekoliko godina. Njihov odnos opisao je kao “lični”.

Ivanka je, navodno, diskutovala o poslu koji bi Stilova firma “Orbis Biznis Intelidžens” mogla da obavi za porodični biznis Trampovih.

ABC njuz, koji je prvi objavio ovu priču, tražio je komentare od Ivanke, Stila i Bijele kuće, ali ih nije dobio.

Stilovu kompaniju “Orbis” unajmila je opoziciona istraživačka firma “Fjužj GPS” 2016. godine kako bi istražio odnose Trampa i Rusije.

Tramp i njegove političke pristalice opisali su bivšeg MI6 agenta kao negativca od kada je javnost postala upoznata sa njegovom ulogom u stvaranju spornog dosijea. Predsjednik ga je nazvao “glupim” i “propalim špijunom”, a njegov dosije lažnim.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO