Zabava

"ZABRINUTA SAM, NISMO SE ČULE" Kćerka Verice Rakoćević smještena u karantin

Poslije vijesti da je kćerka modne kreatoreke Verice Rakočević, Elena Karaman Karić u karantinu zajedno sa sinom Simonom, po povratku sa ostvra Bali, njena majka se oglasila.

"ZABRINUTA SAM, NISMO SE ČULE" Kćerka Verice Rakoćević smještena u karantin
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Nismo se čule, ona nema telefon, znam da je negdje u karantinu, na teritoriji Srbije, a gdje ne znam. Jako sam zabrinuta, znam samo da je ona prebačena odmah sa aerodroma u taj karantin, negdje u Srbiju, a gdje, još uvijek ne znam – rekla je Verica.

Ona je trenutno na Avali sa svojim mužem Veljkom Kuzmančevićem.

– Ne izlazim iz kuće jer spadam u grupu građana koji moraju ostati u potpunoj izolaciji. Radim po kući, radim u bašti, završavam sve što je potrebno i jako me uznemiravam kada vidim koliko smo društveno neodgovorni. Ulice su pune ljudi koji ne shvataju u kakvu opasnost dovode sebe i druge. U Kini su riješili problem nediscipline. Mrežama su hvatali ljude, a ako je potrebno i ovdje to treba uraditi, jer smo po nedisciplini uvijek bili ispred svih, a situacija je nikada ozbiljnija. Ja ovakvu situaciju ne pamtim – kaže kreatorka.

Dodaje da je sada muče mnogi problemi.

– Trudim se i radim svakodnevno, konstruktivno provodim vrijeme. Ipak, ne mogu da čitam, ne mogu da se koncentrišem. Brine me gdje su moji ljudi. Uskoro moram i da podijelim plate svojim zaposlenima, ali ne znam kako ću jer mi u mjesecu zaradimo onoliko koliko i prodamo, a sada ne radimo, zatvoreno je sve. To me jako brine – kaže ona, piše Blic.