Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZADAJE MODNE STANDARDE Baš niko nije gledao u Brižit, jer se pojavila KRALJICA ŠPANIJE

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Francuski predsjednički par ugostio je u Parizu španskog kralja Felipea i njegovu suprugu, a po običaju oči čitave Evrope bile su uprte u Brižit i Leticiju. Obje su pokazale savršen stil, ali je jedna ipak podigla modne standarde na viši nivo.

Emanuel i Brižit Makron ugostili su članove španske kraljevske porodice u svojoj rezidenciji u Parizu, gdje ih je čekala čitava svita novinara i fotografa, kojima su očekivano posebno interesantni bili modni izbori dvije dame.

Šezdesetpetogodišnja Brižit odlučila se za prilično hrabar stajling, što je već postao njen manir, pa je “uskočila” u kratku bijelu haljinu krutog kroja, a ovu jednostavno kreaciju upotpunila je crnom tašnom i klasičnim crnim salonkama, piše Blic Žena.

Foto: Profimedia

Ipak, ovo smjelo izdanje nije bilo dovoljno da zasjeni kraljicu Leticiju, koja nam je ponovo pokazala kako prava dama treba da izgleda.

Lijepa Španjolka blistala je u jednostavnoj, a ipak tako neobičnoj toaleti na jedno rame. Teget toaleta midi dužine sa velikim cvijetom kao ukrasom istakla je gracioznu figuru 46-godišnje Leticije, a dodatan dašak glamura unijele su i salonke od prevrnute kože, te klač torbica.

Izdanje vrijedno svake hvale, ali na to smo od Leticije i navikli – njen stil je sinonim za otmenost i ženstvenost.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO