Košarka

ZADAR BEZ POBJEDE U LAKTAŠIMA Bajić: Rival igra specifičnu košarku

Igokea će otvoriti 10. kolo utakmicom protiv Zadra i pokušaće da nastavi seriju dobrih rezultata.

ZADAR BEZ POBJEDE U LAKTAŠIMA Bajić: Rival igra specifičnu košarku
FOTO: D.DRAGICEVIC/ RINGIER

Uprkos svim problemima četa Dragana Bajića je uspjela da ostvari dva veoma značajna trijumfa i sad dočekuje tim iz Hrvatske koji igra ove sezone veoma dobro. Zadar je kao i Igokea na skoru od pet pobjeda i četiri poraza, ali zanimljivo je da nikad nije slavio u Laktašima.

-Zadar bilježi jako dobre rezultate. Tim koji ima specifičan stil košarke sa puno trčanja i puno tranzicije, što iziskuje veliku potrošnju. To može da bude problem za nas znajući širinu rostera. Vjerujem u svoj tim da ćemo biti na visini zadatka i jako dobri tokom meča. Moramo biti fokusirani, skoncentrisani ekipa Zadra kroz taj stil igre zna da kažnjava svaki propust, dobro su utrenirani. Kroz brzu tranziciju kažnjavaju rivale. Želim novu pobjedu koja bi nam puno značila. Pozivam publiku da dođe i da nam pruži podršku – istakao je trener Dragan Bajić.

Antabija Voler navodi da je Igokea u naletu i da želi da tako i ostane.

-Znamo da će Zadar doći ovdje da pokuša pobijediti jer su dobar tim. Znamo šta oni žele da urade. Trener ih je dobro analizirao i pripremio nas za meč. Treba da to sprovedemo na parketu i da ih uvedemo u naš ritam i otežamo im duel. Želimo da zadržimo dobar momentum koji imamo i da nastavimo sa pobjedama- istakao je Voler.

Duel u Laktašima se igra u 18. časova. Inače u dosadašnjih 11 mečava u Laktašima domaćin ima maksimalan učinak.

Prihvati notifikacije