Gradovi

ZADOVOLJNI SARADNJOM Čavić: Podržaćemo kandidaturu Tomaša za načelnika Prnjavora

Narodni demokratski pokret (NDP) će na predstojećim lokalnim izborima dati bezrezervnu podršku SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Prnjavor Darku Tomašu, potvrdio je danas predsjednik NDP Dragan Čavić.

ZADOVOLJNI SARADNJOM Čavić: Podržaćemo kandidaturu Tomaša za načelnika Prnjavora
FOTO: SRNA

On je naveo da predstoji formalno potpisivanje sporazuma između opštinskih odbora SNSD-a i NDP-a, a da je suštinski pravac potpuno jasan i podrazumijeva nastavak koalicione saradnje.

– Podržaćemo Tomaševu kandidaturu za načelnika opštine. Nemamo nikakvih razloga da ispoljavamo nezadovoljstvo saradnjom u protekle četiri godine. Naprotiv, zadovoljni smo napretkom u opštini i radom na infrastrukturi, odnosno svemu što je značajno za stanovnike – rekao je Čavić novinarima.

Tomaš, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD Prnjavor, kaže da su predstavnici NDP na svim povjerenim funkcijama posao obavljali odgovorno, profesionalno i u korist lokalne zajednice.

– Primjer saradnje SNSD i NDP u Prnjavoru je najbolji pokazatelj kako se zajedno mogu rješavati problemi u korist građana – rekao je Tomaš.