Zabava

ZADRUGARKU MUVAO DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ Otkrila koje PRLJAVŠTINE je tražio od nje u krevetu

Elena Stojčić, rijaliti učesnica, tvrdi da ju je dečko pjevačice Teodore Džehverović košarkaš Nino Čelebić muvao preko Fejsbuka i Instagrama i da joj je predlagao vrele akcije.

ZADRUGARKU MUVAO DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ Otkrila koje PRLJAVŠTINE je tražio od nje u krevetu
FOTO: INSTAGRAM

Dugo mi se udvarao sadašnji dečko Teodore Džehverović. Počeo je da mi piše preko društvenih mreža, a meni je bilo zanimljivo da ga ispitujem, jer voli neobične igrice sa djevojkama. Tražio mi je da ga u štiklama gazim po… – rekla je Elena u rijalitiju i šokirala cimere.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Bilo mi je zanimljivo što je toliko lud, pa sam nastavila da se dopisujem sa njim, ali nisam pristala da se vidimo. Kad je shvatio da od susreta nema ništa, blokirao me je – rekla je Elena.

Teodora je ostala nijema na pozive i poruke, ali se oglasila njena majka Goca Džehverović. Ona je priznala da je bila u šoku kad je čula šta Elena izgovara.

View this post on Instagram

vision bigger then the bigger pic.

A post shared by ! N I N O C E L E B I C (@ninocelebic) on

– Ne mogu da dođem sebi! Da ima malo razuma, ne bi pričala takve bljuvotine! To radi zbog rijalitija, jer nema nikakvu priču. Svi se hvataju za Teodorino ime i stalno je pominju. Kad bi im ona ušla tamo, sve bi ih katapultirala odande – rekla je Goca za Informer i dodala da je njena kćerka u inostranstvu, gdje ima nastupe, te da krije od nje ovaj skandal:

– Neću da je nerviram ni da se potresa. Kad je riječ o Ninu, to je uzoran momak, sportista iz muzičke porodice. U srijedu su Teodora i on bili kod mene na ručku, normalan je i kulturan momak!