Zabava

ZAGRLJAJ MAJKE I KĆERKE Poslije teških riječi IZLIV EMOCIJA, Anabela u suzama

Anabela Atijas je završila u suzama pa je nakon brojnih svađa ipak zakopala ratne sjekire sa kćerkom Lunom Đogani i pale su jedna drugoj u zagrljaj.

ZAGRLJAJ MAJKE I KĆERKE Poslije teških riječi IZLIV EMOCIJA, Anabela u suzama
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE

Ja znam da je ona plakala tog dana. Nikada se u životu nisam ponašala ovako prema njoj. Uvijek sam imala neko strahopoštovanje, ali eto, život je čudo i došlo smo ovdje gdje ne znam šta se desilo – rekla je Luna Đogani.

Foto: Zadruga Official/Youtube/Screenshot
Foto: Zadruga Official/Youtube/Screenshot

– Ne znam šta da kažem… Ona mi je stvarno prioritet u cijeloj priči. Želim da na sve moguće načine vratim naš odnos i znam da će biti to kad tad. Ja znam šta osjećam i kako smo povezane, koliko god ona bila na mene, nema Boga da je zadrži da dođe do mene i obrnuto. Videli ste izvlačenje za Zadrugoviziju. To je neverovatna stvar. Imam utisak kao da sam se opet rodila. Neću nikad moći da opravdam što je dozvolila da joj bilo šta pomuti razum. Jedino kad sam nju dobila osjećala sam se kao da imam porodicu. Od Nikolne smrti, do izbjeglištva… Pa dobijem svoje dijete. Vodila sam je na sva snimanja, vukla je po Zemunici u emisijama, bila je u onoj korpici u Siti klubu – pričala je Anabela.

– Da li bih ja mogao da zamolim vas dvije da se zagrlite? – pitao je Milan Anabelu i Lunu što su one sa oduševljenjem prihvatile, prenovi Blic.