Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZAKAČILA ME RAMENOM, A ONDA SAM JE ŠUTNULA” Folk pjevačice su godinama u ratu, a o njihovoj TUČI se dugo brujalo

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Mnogi pjevači bili su akteri velikih estradnih svađa, a među nekima je čak došlo i do fizičkog obračuna.

To je bio slučaj sa Minom Kostić i Indirom Aradinović Indi, koje su se 2008. godine potukle na generalnoj probi “Grand” festivala.

Navodno je povod za fizički obračun bio to što se Indi tada zabavljala sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom, piše Blic.

– Indi mi je tada prišla i rekla da imam dobru pjesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumijem šta je ona morala da mi prilazi i ‘čačka me’, jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa ‘onim žutim’ kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupjevačica koju je Saša izbacio iz ‘Granda’. Da zna da pjeva, ostala bi u ‘Grandu’ – ispričala je nakon toga Mina prilikom svog učešća na “Farmi”.

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš

Dvije “Grandove” zvijezde godinama nisu razgovarale. Njih dvije su bile najbolje drugarice sve dok Tanja navodno nije optužila Slavicu da je pokušala da zavede njenog tadašnjeg momka. Nakon toga, prijateljstvo je ekspresno završeno, a bivše drugarice nisu razgovarale godinama. Međutim, uspjele su da izglade odnose, pa sada razmišljaju i o zajedničkom duetu.

Aca Lukas i Željko Šašić

Aca Lukas i Željko Šašić godinama su u estradnom ratu, budući da je Lukas oženio Šašićevu bivšu suprugu Sonju i njegovu ćerku Sofiju prihvatio kao svoju. Sofija se u javnosti čak predstavljala i pod Lukasovim prezimenom Vuksanović, zbog čega je Šašić dodatno pobjesnio pa su nerijetko javno razmijenjivali uvrede i prozivke.

Zorica Brunclik i Miloš Bojanić

Svađa između Zorice Brunclik i Miloša Bojanića započela je tokom učešća u rijalitiju “Farma”, a epilog je dobila na sudu. Prijateljstvo bivših kolega definitivno je prekinuto onog momenta kada je Zorica pljunula u lice Milošu Bojaniću, a konkretni povod za njihov sukob u rijalitiju, nijedan gledalac nije mogao da dokuči.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO