Sport

ŽAL ZA POBJEDOM Redžić: Za Krupu je duel u Bijeljini utakmica polusezone

Krupa je u duelu protiv Veleža osvojila bod (1:1), ali u domaćem timu mogu da žale za sva tri jer su propustili dobre prilike da dođu do trećeg trijumfa u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

ŽAL ZA POBJEDOM Redžić: Za Krupu je duel u Bijeljini utakmica polusezone
FOTO: FK KRUPA

Ekipa iz kanjona Vrbasa je vezala dva meča bez poraza, odigrala je veoma borbeno i agresivno. Ajdin Redžić je zbog povreda saigrača bio iznuđeno rješenje na desnom beku i odradio je odličan posao. Bivši mladi reprezentativac BiH je u defanzivi zaustavio Brandaa,  dok je u napadu stigao da asistira Milošu Aćimoviću za izjednačenje.

– Imali smo dosta problema sa povredama pred duel sa Veležom tako da sam bio iznuđeno rješenje na desnom beku, jer su dva saigrača na ovoj poziciji bila povrijeđena. Sigurno da je bilo čudno ali sam nastojao da najbolje što mogu odigram na novoj poziciji i da pružim maksimum. Ostaje žal za pobjedom jer smatram da smo bili konkretniji rival. Velež je imao više loptu u posjedu ali nisu imali nijednu pravu priliku . Na drugoj strani mi smo propustili četiri sjajne šanse. Na kraju smo nagrađeni za borbenost jer se nismo predali u momentima kad su gosti poveli iz penala. Uspjeli smo da dođemo do izjednačenja i osvojimo bod i prvi put u sezoni se vratimo nakon što smo bili u zaostatku – istakao je Redžić.

Vezni igrač Krupe ističe da uprkos problemima sa povredama i kartonima Krupa želi da u narednom meču dođe do trijumfa u Bijeljini. Njihov rival je doživeo debakl u Širokom brijegu (0:5) a ranije je ostao bez trenera, tako da će ovaj derbi začelja imati veliki uticaj.

– Za nas će duel u Bijeljini biti možda i utakmica polusezone. U slučaju trijumfa mi ćemo se u potpunosti vratiti u borbu za opstanak i preskočiti direktnog rivala. Svjesni smo njihovih problema ali i mi ih imamo. Bićemo bez trojice važnih igrača zbog kartona vidjećemo ko će se oporaviti do duela. Međutim, moramo da dodatno zbijemo redove. Na ovoj utakmici smo pokazali kako naša ekipa treba da igra u narednom periodu ako želi doći do bodova i uz ovakav nivo borbenosti mislim da možemo doći do bolji rezultata – istakao je Redžić

Na sve probleme sa povredama, Krupa će u narednom meču protiv Radnika u Bijeljini imati velikih problema i zbog kartona. Naime, treću opomenu su u duelu protiv Veleža zaradili Mihael Modić, Igor Makitan, te golman Vasilije Kolak. Čuvar mreže Krupe je dosad branio na svim mečevima u sezoni, dok je Igor Makitan standardni član startne postave.