Zabava

ZALJUBIĆE SE TOKOM ZIME Ove horoskopske znakove narednih mjeseci očekuje VELIKA LJUBAV

Ljubav će nam svima biti utjeha ove zime, ali će neki horoskopski znaci imati malo više sreće na ovom polju.

ZALJUBIĆE SE TOKOM ZIME Ove horoskopske znakove narednih mjeseci očekuje VELIKA LJUBAV
FOTO: SHUTTERSTOCK

Provjerite čeka li vas romansa u narednom periodu.

Bik

Tokom zime snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate podstaćiće vas na razvoj i pokazaće vam kako da iskoristite na najbolji mogući način svoje kreativne resurse. Ovo će biti odlično vrijeme da vidite koliko daleko možete da raširite svoje srce. Što više vremena budete odvojili za stvari koje vas iscjeljuju i pomažu vašem rastu, vaše srce će ove zime biti zadovoljnije.

Rak

Pošto se 2020. godina otvorila sa punim Mesecom u vašem znaku, ova godina je za vas obilježena neočekivanim putovanjima duboko u vašu saopstvenu dušu. Isto će se nastaviti i tokom zime. Intuicija će vas odlično služiti na polju romantike i zbog toga ćete razvijati veze koje će pozitivno uticati i na vaše vrednovanje sopstvenog bića. Budite jasni u vezi vaših potreba i partner će se potruditi da ih ispuni.

Lav

Ovo nije vrijeme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ništa ne učite, ali nije ni sjajan trenutka da dozvolite da vas ego nadvlada. Vaš znak je snažan i ima veliki ponos, ali sada je trenutak kada se oslobađate negativnosti i otvarate svoje srce za prave vrijednosti u ljubavi.

Strijelac

Iskustva koja ćete doživjeti ove zime pripremiće vas za velike promjene na seksualnom i ljubavnom polju. Obratite pažnju na sve stvari koje čine da se osjećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine potpuno suprotno. Kada dostignete ovu jasnoću, znaćete u kom pravcu treba da usmjerite svoju strijelu ljubavi.

Vodolija

Nećete biti raspoloženi za igrice u vezama, kratke avanture, flert ili prevare. Posljednjih nekoliko godina vas naučili ste da poštujete sopstvene želje i potrebe. Takođe, shvatili ste kako da kontrolišete samo stvari koje su u vašoj moći, a o drugim da ne brinete. Sada ste svjesni svojih potreba i otvoreno koračate ka istinskoj ljubavi, naročito krajem ove godine, piše Noizz.rs.