Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE Muškarci otkrili zbog kojih stvari mogu izgubiti VOLJU ZA SEKSOM

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Muškarci otkrili zbog kojih stvari mogu izgubiti volju za seksom Ilustracija: Shutterstock

Britanska seksologinja Trejsi Koks  prikupila je odgovore nekoliko muškaraca različitih godišta i bračnog statusa, a pitala ih je šta ne vole kada žene rade za vrijeme seksa, prenosi “Djeli mejl”

Neki odgovori su bili predvidljivi, dok su drugi bili potpuno neobični.

– Ne volim žene koje se pretvaraju da vole seks – rekao je jedan od ispitanika. On je kazao kako mu se to često događa, te kako njegove partnerke u početku kažu da “obožavaju” seks, ali se šest mjeseci kasnije situacija mijenja, te on tada ima osjećaj da je u krevetu sa drugom ženom.

– Ne volim previše teatralnosti u seksu – naveo je drugi ispitanik koji je naglasio kako je bio sa djevojkom koja je prebrzo počela stenjati. Nije mogao vjerovati u njenu “izvođenje” te kaže kako nijedan muškarac ne voli kada žene pretjeruju.

Foto: Profimedia

– Ne volim kada žene ne vole eksperimentisati”, naveo je muškarac koji svoju partnerku nije mogao nagovoriti da s njim proba nove stvari. Dodao je kako on voli istraživati, te da bi mu smetalo da ima partnerku koja ne dijeli njegovo mišljenje.

– Žene koje nemaju samopouzdanja mi nisu drage – kaže muškarac koji čvrsto vjeruje da je povjerenje najvažnija stvar između njega i njegove partnerke, te da bi ona trebala da se opusti i vjeruje mi u postelji.

– Ako se ne zna ljubiti, vjerovatno mi se neće svidjeti – kažu muškarci koji ne vole kada njihova ljepša polovina ne zna da ih ljubi.

– Neugodan miris nam smeta! – pogotovo ako su žene već unaprijed svjesne da će se nešto desiti u spavaćoj sobi. Muškarci kažu kako im ne škodi srediti se pred odlazak u krevet.

– Ne volimo žene koje previše zapovijedaju – naveo je jedan od muškaraca dodavši kako ne može da odluči šta mu je gore, žene koje ne daju nikakvu povratnu reakciju ili žene koje previše pričaju i traže.

Naposljetku, zaključili su i kako im smeta kada žene pričaju o svojim drugim partnerima, kada se ne odvajaju od telefona, kada im tepaju i kada ostavljaju ljubimca u sobi za vrijeme seksa. Nisu im drage ni situacije kada žene “malo više popiju” ili kada lažiraju orgazam.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO