Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ŽAO MI JE DJECE I NJEGA” Barbara Strejsend oštro kritikovana zbog izjava o Džeksonu

Kultura
Autor:

Foto: Screenshot/Facebook/AmanteDaCultura

Američka pjevačica i glumica Barbra Strejsend našla se na meti oštrih kritika zbog izjava u kojima je relativizovala optužbe za seksualno zlostavljanje djece iznijete na račun Majkla Džeksona u dokumentarcu “Leaving Neverland”, piše Headliner.

Ona je u intervju za britanski Times rekla da je apsolutno vjeruje u ono što su filmu ispričali Vejd Robson i Džems Sejfčak, koji su optužili kralja popa da ih je seksualno zlostavljao na svom ranču kad su bili dječaci.

– Možete reći “zlostavljani”, ali ta djeca, kao što ste ih čuli da kažu, bila su uzbuđena što su tamo. Obojica su oženjeni, obojica imaju djecu, tako da ih to nije ubilo. Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, koje su proizvod djetinjstva koje je imao ili DNK koji imao. Žao mi je djece. Žao mi je njega – rekla je Barbra Strejsend, prenose agencije.

Pjevačica smatra i da su roditelji Robsona i Sejfčaka omogućili da im sinovi budu zlostavljani.

– Krivim roditelje koji su dozvolili svojoj djeci da spavaju s njim (Džeksonom). Zašto bi Majklu bila potrebna ta djeca obučena kao on – upitala je Strejsendova.

Njene izjave izazvale su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežima, a oglasio se i reditelj filma “Leaving Neverland” Den Rid.

– Nije ih ubilo, Barbra Strejsend, jesi li stvarno rekla to?! Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe. Da li se pedofilija toleriše u dijelovima industrije zabave – upitao je Rid na Tviteru.

Glumica se kasnije izvinila za iznesene tvrdnje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO