Zabava

"ŽAO MI JE ŠTO NAM BRAK NIJE OPSTAO" Gagi iskreno o prošlosti sa Anabelom

Rijaliti učesnici su danas gledali uspomene Gagija Đoganija, a denser se raznježio kada se osvrnuo na prošlost.

"ŽAO MI JE ŠTO NAM BRAK NIJE OPSTAO" Gagi iskreno o prošlosti sa Anabelom
Foto: Zadruga official/Youtube/Screenshot

Tom prilikom prikazani su i snimci iz privatne arhive iz perioda kada su Gagi i Anabela bili u braku i zajedno odgajali Lunu, a puštene su i fotografije Nine Đogani što je rastužilo Anabelu.

Nina moja, voli te majka… Sreća moja – govorila je Anabela tokom snimka i sve vrijeme se smješkala. Gagi je nakon snimka rekao i da je jednu od djevojaka vjerio, ali je to na kraju puklo, prenosi Blic.

– Dopada mi se prošli moj život. Lijepo je ovo vidjeti. Tu je Lunči dok je imala par mjeseci, tu je moja familija cijela… To je Milena i djevojka moja Helena, nju sam bio vjerio. S njom sam bio 4 godine. Tu je i Maki, moja sadašnja djevojka. Burazer je tu, Đole… Tu je i retrospektiva naših CD, mnogo hitova smo imali. “Samo u snu”, te slike sa prvog našeg spota koji smo radili Anabela i ja… I tako, ima tu nekih momenata i sa “Farme”. Slatka je bila Luna, imala je tu dva, tri mjeseca… Moji iz Zemuna su je uzimali iz ruke u ruku. Žao mi je, ko ne bi volio da brak opstane i kao moji roditelji da ostanu cijeli život zajedno. Žao mi je što se to rasturilo – rekao je Gagi.