Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Zapaljena TRI KOMBIJA rukomentnog kluba, trenera jaka eksplozija odbacila na zemlju

Svijet
Autor:

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

U stravičnom požaru u selu Navotina na pola puta između Berana i Andrijevice, koje pripada andrijevičkoj opštini, potpuno su izgorjela tri kombija vlasništvo rukometnog kluba “Berane 2003”.

U subotu pola sata prije ponoći, u gotovo je izvjesno, podmetnutom požaru, izgorjeli su minibus “tam iveko” i kombi vozila, “iveko” i “reno trafik”. U vozilima je bila i velika količina sportske opreme.

Zbog ranijih incidenata, odnosno namjernog uništavanja ovih vozila, ona su bila parkirana pred kućom osnivača i trenera kluba, poznatog rukometnog radnika i nekadašnjeg prvotimca RK Berane Veska Raketića, inače predsjednika OO Nove sprske demokratije i odbornika DF u SO Andrijevica.

On je par sati prije paljevine dovezao iz Podgorice djecu sa utakmice, razvezao ih kućama i ne sluteći ništa parkirao jedno od vozila.

– Poslije strahovite detonacije koja je zatresla ne samo moju kuću, izletio sam vani i ostao šokiran prizotom koji sam ugledao. Dva kombija su bila u plamenu. Potom je odjeknula još jedna stravična detonacija, koja me je odbacila, Tom prilikom sam i ugruvan, ali, to je sitnica prema ovome što je snašlo klub i sve ljubitelje rukometa u Beranama – pričao je Raketić, koji se dao na gašenje požara odmah sa vatrogascima koji su stigli iz Berana.

– Uspjelo se jedino da nam ne izgori kuća, jer je u jednom momentu i to bilo na pomolu. Neću da spekulišem. Policija je izvršila uviđaj, ali, sve je ovo previše čudno – kaže Raketić, koji je trener i osnivač muških i ženskih selekcija RK “Berane 2003”, sa kojima bilježi impozantne uspjehe.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO