Zabava

"ZAR SMO MI PREKO ČETRDESET MRTVE?" Ceca progovorila o godinama i APLAUDIRAJU JOJ ŽENE

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović, u emisiji “Magazin IN” progovorila je o tome da joj je preko glave da sluša, kako kaže, to šta žene treba da rade kada dođu u određene godine.

"ZAR SMO MI PREKO ČETRDESET MRTVE?" Ceca progovorila o godinama i APLAUDIRAJU JOJ ŽENE
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

Ona je u pomenutoj emisiji bez dlake na jeziku poručila da nije mrtva jer ima više od 40 godina.

Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf… A mi koje imamo 40 plus? Mi smo šta? Mrtve?! Pošto su ove od tridesettri babe, pogotovo ako nisu stigle da se udaju… Nevjerovatno – kazala je folk zvijezda, a onda objasnila da žene u njenim godinama nisu za bacanje.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

– To su žene koje su gradile karijere, to su žene koje su u najboljim godinama. Ej, četrdesete, tada je žena sazrela i mentalno i emotivno, ja to iz iskustva govorim. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osjećam?! Niko nema prava da mi kaže da li sam ja matora ili mlada, to je primitivizam – zaključila je Ceca, koja ima 46 godina i koja će sljedeće godine prvi put postati baka, pošto njen sin Veljko s vjerenicom Bogdanom čeka dijete.

Nakon Cecinih riječi, usijale su se i društvene mreže, a mnoge žene komentarišu da je pjevačica progovorila o veoma bolnoj temi za sve starije dame koje se suočavaju sa problemom ejdžizma.

(Blic)