Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZASLUŽUJEŠ KANCER” Mihajlović na udaru zbog izjave, dobio GNUSNE UVREDE

Sport
Autor:

Foto: GIORGIO BENVENUTI/EPA

Dijelu italijanske javnosti nije se dopalo što je Siniša Mihajlović javno podržao lidera Lige sjevera, političara Matea Salvinija.

Srpski trener je podržao Salvinijevu stranku koja se bori za vlast u regiji Emilija-Romanja u kojoj je i grad Bolonja, čiji fudbalski tim trenira Mihajlović.

– Ima moj glas i nadam se da može da pobijedi. Sreli smo se prije nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovjek koji ono što obeća to i uradi – kazao je medijima na “čizmi” Srbin.

Takav politički izlet, odnosno podrška jednom političaru, nije se dopao onima koji nisu za opciju koju bi u ovaj region donio Salvini. Mihajlović je zbog javne podrške dobio veliki broj gnusnih uvreda, a među njima posebno se istakla ona koja je vezana za zdravstveno stanje srpskog trenera.

Na repertoaru bile su sljedeće uvrede: “srpski nacionalista koji je bio privržen Slobodanu Miloševiću i Željku Ražnatoviću”, “zaslužio si kancer”…

Salvini i Mihajlović su veliki prijatelji, političar je Srbinu među prvima pružio pomoć kada je objavio da boluje od leukemije, dok mu je uputio i kompliment kada se nakon 40 dana liječenja vratio poslu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO