Svijet

ZASTRAŠUJUĆE ISKUSTVO Otac ranjen dok je tijelom štitio djecu tokom pucnjave (VIDEO)

Zastrašujući video prikazuje trenutak u kojem je otac pogođen u nogu dok je štitio svoje troje djece od naoružanog napadača koji je pucao u autosalonu u njujorškom naselju Bronks.

ZASTRAŠUJUĆE ISKUSTVO Otac ranjen dok je tijelom štitio djecu tokom pucnjave (VIDEO)
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Pucnjava se dogodila u ponedjeljak oko 19.20 sati u naselju Istčester.

Video prikazuje 39-godišnjeg oca i njegovu djecu kako sjede na kauču u prodavnici polovnih automobila, kada je muškarac sa crnom kapuljačom dotrčao i počeo pucati kroz otvorena staklena vrata.

Otac je odmah zgrabio djecu i legao na pod, pokušavajući da ih zaštiti svojim tijelom. Nekoliko sekundi kasnije, vrata su se razbila, a komadići stakla su prekrili pod. Otac, čiji identitet nije otkriven, pogođen je u butinu. Prevezen je u medicinski centar Džacobi i navodno je u stabilnom stanju, prenosi Radiosarajevo.

Policija je saopštila da traga za dvojicom osumnjičenih, od kojih je jedan odmah nakon pucnjave ukrao vozilo.

Automobil, zelena limuzina sa četvero vrata, zaustavljen je na crvenom svjetlu u neposrednoj blizini, a kradljivac je uz prijetnju vatrenim oružjem otuđio automobil od vozača.

Izvori su za Njujork Dejli Njuz rekli da je član bande bio u prodavnici kada je njegov rival otvorio vatru. Izvori su rekli da istražitelji nisu utvrdili da li je meta bio otac djece.