Kultura

"ZATVORIM SE U STAN DA ME NE HVATA NERVOZA" Ovako je Neda opisivala svoju svakodnevicu

Glumica Neda Arnerić napustila nas je prije dva dana, kada joj je tijelo pronađeno u njenom stanu u Beogradu.

"ZATVORIM SE U STAN DA ME NE HVATA NERVOZA" Ovako je Neda opisivala svoju svakodnevicu
FOTO: FILIP KRAINČANIN / TANJUG

Arnerićeva je jednom prilikom ispričala kako je izgledao njen život na relaciji Austrija Srbija.

Pročitajte još

– Dosta putujem i paralelno živim, maltene u dva grada, u jednom malom mjestu u Alpima u Austriji i u Beogradu. Kad se uželim mira, tišine i prirode ja odem u kućicu koja gleda na planine, a kad hoću da sam u haosu i u centru zbivanja onda biram Beograd koji je zaista postao velegrad – navela je ona prije četiri godine za Lisu, pa dodala:

– I kad se u Beogradu zatvorim u svoja četiri zida, iako ništa ne čujem, ipak me hvataju nervoza i tenzija, za razliku od Alpa ili Rovinja kuda idem van sezone. Sebi ugađam iznenada, neočekivano, neprimjetno, spontano. Najljepši trenuci u životu su oni koje ne planirate.

Neda je tom prilikom iznijela još detalja iz svakodnevice.

– Istina je da danas mogu da obučem svoje stvari iz rane mladosti. Genetika je to, ništa drugo. Sigurno je da i način ishrane, rekreacija i druge stvari čine jedan dio izgleda, ali apsolutno nema tajnog recepta. Čovjek najbolje izgleda onda kad se dobro osjeća. Za neke stvari vrijeme mi brzo prolazi, a za druge veoma sporo, tako da ne mogu da uhvatim šta mi više prija. A sa druge strane imam utisak da sam živjela deset života, a ne jedan, i kao da imam 150 godina, a ne ovoliko koliko imam – rekla je ona tada.

(Blic)