Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZAUVIJEK OSTAJE TRAG” Maja Berović progovorila o privatnom životu i traumama koje nosi

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živojinović/RAS Srbija

Maja Berović je danas na vrhuncu svoje slave. Gotovo da svaka pjesma koju pjevačica objavi postane hit, a obožavatelji širom Balkana govore da Maja izgleda bolje nego ikada.

Rijetko govori o svom privatnom životu, a akcenat gotovo uvijek stavlja na svoju karijeru, muziku i modu.

Međutim, malo ljudi zna za njeno djetinstvo koje i nije bilo tako srećno, a Berovićka je otkrila kakav je trag na nju ostavilo odrastanje bez oca koji je preminuo kad je ona bila dijete.

– Svako ko je postigao ogroman uspjeh, na svojoj koži je osjetio dosta lijepih, a mnogo teških momenata. Nije uvijek sve bilo idealno i nisam uvijek imala najbolje stvari za scenu kao što je to sada, ali mi je to pomoglo da cijenim ovo što danas imam. Što se tiče odrastanja, kako da vam kažem, svako ko je odrastao bez jednog roditelja ostaje zauvijek trag na djetetu i nije nimalo lako. Moja majka i brat su bili tu da me podignu kada me obuzme tuga zbog smrti oca i da me usmjere na pravi put. Njima sam za taj period života beskrajno zahvalna – izjavila je Maja za Pink.

Kako je sama rekla, majka joj je bila najveća podrška u životu, a i dalje pamti savjete sa početka karijere.

– Bilo ih je mnogo, neki od njih su bili da se svaki trud i rad uvijek isplati. U slučaju da rezultata nema odmah, vremenom će doći, kada za to dođe pravo vrijeme. To sam shvatila kroz sopstveni primjer, više od deset godina sam radila, snimila sedam albuma i poslije svega toga došla je Arena o kojoj sam sanjala. Ništa ne može da se dobije preko noći. Što brzo dobiješ, brzo i izgubiš – iskreno je rekla.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO