Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZAVRŠILI SMO ZA SVA VREMENA” Nenad Nešić zatečen ostavkom Milana Radovića

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Milan Radović (lijevo) i Nenad Nešić (desno)

Nenad Nešić, v.d. predsjednika DNS, zatečen je odlukom svog zamjenika Milana Radovića o napuštanju te stranke, te mu je poželio svu sreću, kako ličnu, tako i poslovnu.

Nešić je u izjavi za Srpskainfo poručio da nema više o čemu da razgovara sa Radovićem s obzirom na to da je ostavku podnio pismeno, bez da ga prije toga nazove i kaže mu svoje namjere.

– Radović me nije zvao prije nego što je podnio ostavku i smatram da nema potrebe da se više oko bilo čega čujemo – istakao je Nešić. On je dodao da se očigledno radi o čovjeku koji se nije snašao u novonastaloj situaciji, kako u Republici Srpskoj, tako i u DNS.

– O kakvoj osobi je riječ najbolje ilustruje činjenica da se nije pojavio na sjednici parlamenta Srpske na kojoj se odlučivalo o sudbini RS. To najviše govori o njemu kao Srbinu i čovjeku koji treba da predstavlja i zastupa Srpsku u odsudnim trenucima – naveo je Nešić.

Radović je za Srpskainfo samo kratko potvrdio da je podnio ostavku na sve funkcije i istupio iz članstva u DNS, ali nije želio da iznosi druge detalje.

Podnošenjem ostavki i istupanjem iz stranke, Radović je obrazložio ličnim i moralnim razlozima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO