Zabava

ZAVRŠILI U MODRICAMA Miljana i Zola se potukli, obezbjeđenje uletjelo, ODZVANJALI UDARCI

Sinoć je u "Zadruzi" došlo do žestoke rasprave između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a onda i do fizičkog obračuna.

ZAVRŠILI U MODRICAMA Miljana i Zola se potukli, obezbjeđenje uletjelo, ODZVANJALI UDARCI
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Izađi! Izađi! Izađi, moram da se pakujem! Moram i da se kupam, izađi! I više mi se ne obraćaj u životu, mrtav si za mene. Evo, deveti decembar, mrtav za mene. Bitnije su ti pare, nego apsolutno sve. Ja sam ti rekla sve, da se ne vraćam dok si ti ovdje. Izađi ovdje, sve ću za stolom Milanu reći, ako me bude nešto pitao. Crkotino, izlazi odavde. Hajde. Mislim deset puta gore nego što sam ti rekla. Iznesi tu majicu što sam ti kupila, patike, sve… Izlazi, crkotino, lipsotino: Trute, hajde… Izlazi – govorila je Miljana Zoli koji je ležao na krevetu u apartmanu.

– Šta kažeš? Čovječe, šta ti je? – čudio se Zola.

– Mrcino, izlazi – dodala je Kulićeva, a Zola je otišao do toaleta.

Ona je uzela njegove patike i krenula da ih baci kroz prozor toaleta, a Zola ju je uhvatio i krenuli su da se koškaju u toaletu.

Miljana je ponovo nasrnula na Zolu van toaleta, pa nastavila da urla na njega i govori da mu je ona kupila stvari i da može da ih baca, a onda su pred kamerom pokazali modrice koje su jedno drugom napravili.

Zola je krenuo da vuče svoje kese, a Miljana je ponovo nasrnula na njega.

– Izlazim za minut, samo mi ostavi stvari – rekao je Zola, a obezbjeđenje je uletjelo, piše Blic.