Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Zbog bolova u stomaku Miljana Kulić završila U BOLNICI, sada otkriva šta se desilo

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Nekadašnja učesnica rijaliti programa “Zadruga 2” Miljana Kulić već neko vrijeme vodi borbu sa lošim zdravstvenim stanjem, prouzrokovanim stresom u rijalitiju i viškom kilograma.

Naime, Miljana je završila u hitnoj pomoći u Nišu, zbog bolova u stomaku, koji su bili nepodnošljivi i zbog kojih nije mogla da funkcioniše.

– Već tri mjeseca, uključujući tokom trajanja rijalitija, imam problema sa stomakom. Obavila sam sve ginekološke preglede i svi su u redu. Uradila sam i preglede stomaka i ultrazvuk, koji je takođe dobar. Vjerovatno me muči stomak jer sam se ugojila, ali sam sad počela da mršavim. Dok sam boravila u rijalitiju unosila sam dosta šećera i ugljenih hidrata- kaže Nišlijka.

Takođe, Miljana je istakla da povremeno ima mučnine i bolove, ali da je sada dosta bolje.

– Možda nije ništa opasno, doktori sumnjaju da je neka bakterija, a može biti i prehlada. Moj problem je što brzo jedem, bukvalno gutam hranu, pa mi je možda zato muka a i opterećena sam dosta. Na dijeti sam od skoro i nadam se da će za nekih sedam dana biti gotove sve analize. U međuvremenu čuvam dijete i sređujem po kući sve što treba- završava Miljana, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO